- Štítky blogu
Potřebujete poradit?
Guláš
Ingredience :
400 gr masa, hovězí nebo vepřové
3 velké cibule
2 polévkové lžíce protlaku
4 polévkové lžíce oleje
750 ml vody
Bezlepková jíška
4 polévkové lžíce koření - Guláš
Postup :
Na oleji osmažíme cibulku do hněda, přidáme na kostky nakrájené maso a
necháme ho zatáhnout. Poté přidáme protlak a trošku vody na promíchání.
Dále přidáme naše koření - Guláš, se kterým opravdu nešetříme, udělá nám
fantastickou chuť. Přilijeme zbylou vodu a dusíme zhruba dvě hodiny, maso
nám úžasně změkne. Nakonec zahustíme bezlepkovou jíškou.
Podáváme s chlebem, těstovinami nebo knedlíkem.
Přejeme dobrou chuť