Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  • Štítky blogu

Potřebujete poradit?

05.02.2023
Naše recepty

Kari Singapur

Kari koření je nespočet druhů. Žluté kari, které každý zná, pochází z 18. století. Indičtí obchodníci ho údajně vyrobili pro členy britské koloniální vlády a armádu vracející se do Anglie. Složení kari se velmi liší, může být velmi jemné nebo velmi pikantní, vyrobené s velkou škálou koření a bylin všech barev, ačkoli nejznámější je žluté kari vyrobené z kurkumy. Nejznámější je Madras kari které je voňavé a jemně pikantní. Bombajské kari se vyznačuje až 70 druhy koření v jedné směsi. Nesmíme zapomenou i na Thajské kari, červené kari, černé kari, Indické kari a další. Všechny jsou vyjímečné svou chutí. Kari nás inspirovalo k výrobě Singapurského kari, které není u nás tolik známé, ale svojí vůní a chutí je vynikající. Singapurská kuchyně se mísí s thajskou, srílanskou, indickou, čínskou, malajskou, blízkovýchodní a indonéskou kuchyní. Kari Singapur je výborné k dochucení rýže, do omáček, k masům, rybám. Kari Singapur je jemné s pikantním nádechem na jazýčku.

JBkorenibezsoli

 

Líbil se článek? Sdílejte ho s přáteli
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

         

Nejčtenější na blogu

Palačinky

Bylinková pomazánka

 

 
Kontakty
Logo
www.korenibezsoli.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz