Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-16 hod.)
  • Štítky blogu

Potřebujete poradit?

14.03.2022
Naše recepty

Pečeme ryby

 

Ingredience :

1 filet lososa nebo jiný filet ryby

2 polévkové lžíce másla

2 polévkové lžíce olivového oleje

2 polévkové lžíce koření - Ryby

 

Postup :

Ze zkušeností ryby již negrilujeme na grilu ani nesmažíme na pánvi, protože 

ryby jsou vysušené a nejsou tak lahodné. Ryby pečeme jen v alobalu v troubě,

případně na grilu ale jen v alobalu. Chuť ryb je daleko šťavnatější a ryby se rozpadají.

Filet si nejdříve nakořeníme, záleží jak velký filet budete mít, s kořením nešetříme.

Na alobal dáme máslo a olej, přidáme filet ryby a opět dáme máslo a olej.

Filet celý zabalíme do alobalu a pečeme 25 minut v troubě při teplotě 200 stupňů.  

Podáváme se zeleninovým salátem nebo holandskou omáčkou.

 

Přejeme dobrou chuť

Líbil se článek? Sdílejte ho s přáteli
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

         

Nejčtenější na blogu

Palačinky

Bylinková pomazánka

 

 
Kontakty
Logo
www.korenibezsoli.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz