- Štítky blogu
Potřebujete poradit?
Pečeme ryby
Ingredience :
1 filet lososa nebo jiný filet ryby
2 polévkové lžíce másla
2 polévkové lžíce olivového oleje
2 polévkové lžíce koření - Ryby
Postup :
Ze zkušeností ryby již negrilujeme na grilu ani nesmažíme na pánvi, protože
ryby jsou vysušené a nejsou tak lahodné. Ryby pečeme jen v alobalu v troubě,
případně na grilu ale jen v alobalu. Chuť ryb je daleko šťavnatější a ryby se rozpadají.
Filet si nejdříve nakořeníme, záleží jak velký filet budete mít, s kořením nešetříme.
Na alobal dáme máslo a olej, přidáme filet ryby a opět dáme máslo a olej.
Filet celý zabalíme do alobalu a pečeme 25 minut v troubě při teplotě 200 stupňů.
Podáváme se zeleninovým salátem nebo holandskou omáčkou.
Přejeme dobrou chuť